Over DEMARK

Over DEMARK

Een jong accountantskantoor gevestigd pal in het hartje van Heusden. Vanuit ons hoofdkantoor begeleiden we alle soorten ondernemingen, van klein tot groot.

Wat is Demark?

Een ambitieus accountantskantoor met armen in zeer uiteenlopende niches en sectoren. Met dank aan ons diverse klantenbestand hebben wij al snel een uitgebreide ervaring opgebouwd, elke klant heeft namelijk zijn eigen unieke obstakels die samen we aanpakken. Dagelijks ondersteunen we verschillende types bedrijven, van eenmanszaken tot vennootschappen. Wat ons onderscheid van andere accountantskantoren is onze gedrevenheid om samen met onze klanten te groeien.

Wat doen we? 

Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend, maar 1 waarde staat altijd centraal. Het zo goed mogelijk bijstaan van onze klanten. Vanaf onze start hebben we gekozen om af te stappen van het klassieke boekhoudsysteem waarbij de klant enkel van ons hoort tijdens de kwartaalaangiftes of bij een betalingsachterstand. Wij hebben bewust gekozen voor een intensere samenwerking met klanten die een soortgelijke visie hebben als wij. Zo zorgen we ervoor dat niet enkel Demark groeit, maar ook haar klanten zullen sterk meegroeien.

 • Boekhouding & fiscaliteit

  Boekhouding & fiscaliteit

 • Opstart begeleiding

  Opstart begeleiding

 • Digitaal boekhouden

  Digitaal boekhouden

 • Persoonlijk advies

  Persoonlijk advies