Over DEMARK

Over DEMARK

Een jong accountantskantoor gevestigd pal in het hartje van Heusden. Vanuit ons hoofdkantoor begeleiden we alle soorten ondernemingen, van klein tot groot.

Wie is DEMARK?

DEMARK is een ambitieus accountantskantoor dat opgericht is door Ömer en Sara, een succesvol ondernemerspaar dat hun ervaring deelt met ondernemers in diverse niches en sectoren. Dankzij hun aanpak kreeg DEMARK steeds meer klanten, waardoor ons klantenbestand snel groeide in grootte en diversiteit.

Wij ondersteunen dagelijks verschillende soorten bedrijven, van kleine eenmanszaken tot grote vennootschappen. Wat ons uniek maakt, is onze gedrevenheid om samen met onze klanten te groeien. We zijn niet alleen een boekhoudkantoor, maar ook een betrokken partner die actief meedenkt met onze klanten om hun doelen te bereiken.

Bekijk de evolutie van ons bedrijf door de jaren heen:

December 2016 – Ömer richt de eenmanszaak DMR Consultancy op. Het begin van een mooie toekomst.

September 2020 Sara treedt toe tot het bedrijf en brengt haar unieke kwaliteiten in om bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

September 2021 – Het eerste personeelslid voegt zich bij Ömer en Sara. Dit is de eerste stap geweest naar een voortdurend groeiende team.

November 2021 – Dankzij de uitbreiding van het team en de groei van ons kantoor beslissen we om over te schakelen naar een BV. Dit gaat gepaard met een naamsverandering, DEMARK is de nieuwe naam.

December 2021 – Ömer behaalt zijn titel in gecertificeerd notarieel boekhouden en voegt een nieuwe expertise toe aan het bedrijf.

Juli 2022 – DEMARK verhuist naar een nieuw en modern kantoor, waar het bedrijf kan blijven groeien en evolueren.

Maak kennis met ons team