Diensten

Diensten

Klassiek boekhouden, dat doen wij niet. Wij vinden dat een onderneming veel meernodig heeft dan simpelweg iemand die hun documenten beheert en een eindafrekening maakt. Bij DEMARK streven we naar een uitzonderlijke dienstverlening waarin we onze klanten als partner zien.

Boekhouding & fiscaliteit

Besteed uw volledige boekhouding uit aan DEMARK en laat ons dit tot in de puntjes verzorgen. Via onze online boekhoudsoftware kan u ons uiterst gemakkelijk alle documenten bezorgen en vervolgens zorgen wij dat alles op punt staat.

Daarnaast nemen wij uw fiscaliteit compleet voor onze rekening. Concreet betekent dit dat we uw aangiften opmaken voor de BTW en vennootschaps-en personenbelasting. U kunt daarbij tevens rekenen op advies om uw fiscale situatie te optimaliseren.

Opstartbegeleiding

De stap naar het ondernemerschap is voor velen een spannende bedoening. DEMARK Accountants is er om u hierin te begeleiden. Want een goede opstartbegeleiding is cruciaal om goed van start te gaan met uw onderneming en met een gerust gevoel te starten aan dit hoofdstuk.

Wij begeleiden allerlei bedrijven tijdens hun opstart, ongeacht de vennootschapsvorm. We tonen u van a tot z welke overwegingen u moet maken en nadien brengen we zorgvuldig alle formaliteiten in orde.

Digitaal boekhouden

We leven in een maatschappij die steeds vaker grijpt naar digitale oplossingen voor dagelijkse taken. Dus waarom zou u uw boekhouding ook niet digitaal laten regelen? Met onze boekhoudsoftware is het nog gemakkelijker geworden om al uw documenten in te dienen bij uw accountant.

U kan alle boekhoudstukken doorsturen via mail of uploaden in .pdf- en .ubl-formaat. Onze software scant deze stukken en wijst ze toe aan de juiste rubriek. Zo heeft u op elk gegeven moment een duidelijk overzicht van uw boekhoudkundige situatie.

Persoonlijk advies

Zit u met vragen over uw boekhouding of heeft u bepaalde vooruitzichten die u graag zou bespreken met een expert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zullen we uw dossier doornemen en eventuele pijnpunten aan het licht brengen. Eens dit gebeurd is kunnen we een plan voorbereiden dat het beste uit uw onderneming zal halen.