Diensten

Diensten

Klassiek boekhouden, dat doen wij niet. Wij vinden dat een onderneming veel meer nodig heeft dan simpelweg iemand die hun documenten beheert en een eindafrekening maakt. Bij DEMARK Accountants streven we naar een uitzonderlijke dienstverlening waarin we onze klanten als partner zien.

Boekhouding & fiscaliteit

Als uw accountant fungeren wij als primaire adviseur voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat al uw wettelijke verplichtingen correct en tijdig worden afgehandeld en staan u bij met deskundig advies en ondersteuning op maat. Met behulp van historische gegevens gaan we proactief te werk en werken we samen met u aan de toekomst van uw onderneming. Op die manier kunt u het beste uit uw bedrijf halen en duurzaam ondernemen.

Het betalen van te veel belasting is niets waar mensen blij van worden.
Bovendien wijzigt de fiscale wetgeving regelmatig, waardoor het uitstippelen van uw fiscale strategie steeds ingewikkelder wordt. Onze ervaren belastingadviseurs kunnen u helpen om hier helderheid in te scheppen. Wij verdiepen ons voortdurend in fiscaliteit en kunnen u bijstaan in het verwezenlijken van uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Samen met ons vermijdt u fiscale obstakels en zet u koers naar een gezonde en veilige financiële situatie voor uw bedrijf en uzelf.

Opstartbegeleiding

Als ondernemer kan het opstarten van een bedrijf een uitdagende taak zijn. Bij DEMARK Accountants begrijpen we dit en daarom bieden we startersbegeleiding aan om u door het proces te gidsen en samen met u de basis te leggen voor een duurzame toekomst als ondernemer.

Onze begeleiding is beschikbaar voor allerlei soorten bedrijven in diverse sectoren. Vanaf het begin tonen we u welke overwegingen u moet maken om uw bedrijf succesvol te laten groeien en we helpen u bij het afronden van alle benodigde formaliteiten.

We zorgen er nadrukkelijk voor dat alle stappen correct worden afgehandeld, van A tot Z, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wettelijke verplichtingen en zich volledig kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Digitaal boekhouden

In onze moderne samenleving grijpen we steeds vaker naar digitale oplossingen voor dagelijkse taken. Waarom zou u dan niet overwegen om ook uw boekhouding digitaal te laten regelen? Bij DEMARK Accountants hebben we de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in digitalisering en dit ziet u terug in ons volledig vernieuwde kantoor, uitgerust met de laatste technologieën en onze moderne aanpak.

Wij begrijpen dat u als ondernemer graag op de hoogte wilt zijn van uw financiële situatie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boekhouding in real-time te raadplegen, vanuit het comfort van uw eigen huis. Met onze digitale tools, zoals Basecone, krijgt u snel en eenvoudig een overzicht van uw financiën. Bovendien werkt de meerderheid van onze klanten met Billit als facturatiesoftware. Indien u een andere software gebruikt, kunnen we deze echter evengoed koppelen zodat uw gehele boekhouding digitaal plaatsvindt.

Persoonlijk advies

Als ondernemer kan het soms moeilijk zijn om het overzicht te bewaren in uw boekhouding en financiën. Ook kan het voorkomen dat u bepaalde vooruitzichten heeft die u graag zou willen bespreken met een expert. In dat geval bent u bij DEMARK Accountants aan het juiste adres.

Onze deskundige adviseurs zullen samen met u uw dossier doornemen en eventuele pijnpunten aan het licht brengen. Of het nu gaat om fiscaliteit, financiële planning of een andere uitdaging, wij staan voor u klaar om u te adviseren en ondersteunen.

Na een grondige analyse van uw situatie stellen we een plan op dat het beste uit uw onderneming zal halen. We kijken niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. Met onze proactieve aanpak zullen we u helpen om de juiste beslissingen te nemen en uw doelen te bereiken.

Wij vinden enorm het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten. We nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en stellen ons op als uw persoonlijke adviseur. Door onze transparante aanpak en heldere communicatie kunt u altijd op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt ondernemen.

.